Minusta

 

Olen peruskoulutukseltani yo-merkonomi. Opiskelin koulutetun hierojan ammattitutkinnon 2015-2016 Hierontakoulu Atlaksessa ja nyt toimin Valviran hyväksymänä terveydenhuollon ammattilaisena(julkiterhikki).  Joogapolkuni alkoi ala-asteen uskonnon tunneilta hindulaisuudesta kuullessani ensimmäisen kerran ja asanaharjoitusta kokeilin ensimmäisen kerran 1998. Vuodesta 2000 asti jooga on ollut muodossa tai toisessa jokapäiväisessä arjessani ja olen opiskellut joogaa ja ayurvedaa niin Intiassa kuin Suomessakin. Kolmen lapsen myötä myös joogaharjoitukseni on saanut uutta merkitystä. Kiinnostus elämään ja ihmisyyteen on ollut ajava voima kaiken opiskelujen ja etsintöjeni taustalla. Tämä myös johti ammattiin ihmisten ja elämän parissa.  Kosketus ja hengitys ovat elämän edellytykset ja niiden tiedettä ja taidetta haluan olla jakamassa eteenpäin.

Jo lukioaikoina löysin kutsumuksen tasapainon ja hyvinvoinnin puoleen. Haaveilin fysioterapeutin ja ayurvedisen hoitajan ammatista. Elämä toi mutkien kautta minut taas saman haaveen äärelle, tosin fysioterapiasta oli tullut hieman vieras ajatus, kaipasin jotain vielä manuaalisempaa. Ayurvedaa olin jo Intiassa asuessani opiskellut, niinpä päätin lähteä opiskelemaan hierojan ammattitutkintoa. Opiskelut veivät mennessään, huomasin löytäneeni oman alani.

Hieronta on upea tapa kohdata ihminen, avaamalla kehoa, sitä voi auttaa löytämään oman tasapainonsa.

Samaan aikaan syveni ymmärrykseni sekä tietoni joogan tieteestä ja näistä on minulle muodostunut visio kokonaisesta ihmisestä, kokonaisesta hyvinvoinnista. Kokonaisuus, joka on enemmän kuin osastensa summa. Ihminen ,joka ei ole vain robotti, johon voi vaihtaa osia tarvittaessa, vaan kokonaisuus, joka oikealla lailla tuettuna löytää oman harmoniansa, tasapainonsa. Olen erikoistunut perheiden hyvinvointiin.  Hoitoni sopivat raskausajasta vanhainkotiin. Olen opiskellut myös vauva- ja lastenhierontaa. Perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia. Tästä alkaa LaSirLan tarina.

LaSirLa tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia vauvasta vaariin.