Rennot hartiat- hieronta

Posted on Posted in hieronta

Päätetyö ja mobiiliaikakausi tekevät tuhojaan hartiaseudulle.

Mikä istumisessa sitten on niin kamalaa? ”Pitkäkestoinen istuminen voi kuormittaa yksipuolisesti kehon tukirakenteita ja on todennäköisesti yhteydessä niska- ja alaselkäkipuihin. Tutkimusnäyttö istumisen vaikutuksista tuki- ja liikuntaelimistöön on toistaiseksi vähäistä. Istuminen ja myös paikallaan seisominen voivat aiheuttaa alaraajojen turvotusta, kun laskimopaluu heikkenee.”1

Eli liikkeelle! Kehomme on tarkoitettu liikkumaan.

”– Ryhdin heikkenemisen yksi oire on väsymys, johon liikunta ei tunnu tuovan apua. Oireita ovat myös selkä-, lonkka- ja niskakivut. Esimerkiksi niskaa ei kuuluu pitkin päivää venytellä. Jos pitää, silloin on epätasapainoa hartiarenkaan, kaularangan ympärillä.” 2

Päätetyö vie hartiat sekä painavan pään eteen. Tämä aiheuttaa rintalihasten kiristymistä sekä niska- hartiaseudun lihasten heikkenemistä sekä venymistä. Onneksi tilanteeseen on ratkaisu!

Rennot hartiat-hieronta tuo avun. Rennot hartiat-hieronnassa avataan rintapuolen lihakset, palautetaan aineenvaihdunta hartioihin, lapojen väliin sekä niskan alueella ja hoito viimeistellään rentouttavalla päähieronnalla. Hoidon jälkeen on rento ja virkistynyt olo, luovuuden kanavat auki ja valmiina tehokkaaseen työntekoon.

Säännöllinen hieronta ennalta ehkäisee ongelmia ja vähentää muunmuassa pää- ja selkäsäryistä johtuvia poissaoloja.

LaSirLa tarjoaa erilaisia hierontapaketteja yrityksille. Yritys voi ostaa kerran kuussa hieronnat työntekijöilleen, kokonaan tai vaikka puolet hinnasta. Työntekijät voivat tulla LaSirLan hierontastudiolle tai tulen luoksenne.

Räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva paketti!

 

 

 

2)https://yle.fi/uutiset/3-9505951

1)http://www.ukkinstituutti.fi/tietoa_terveysliikunnasta/liikkumattomuus/liiallisen-istumisen-haittoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *