Uusi raikas vuosi

Posted on Posted in hieronta, Yleinen

Vuosi 2018 starttaa tänään! Mitä vuodenvaihde sinulle merkitsee? Omat suunnitelmani menivät uusiksi ja  otin uuden vuoden vastaan kotona leväten ja saunoen. Uuden vuoden saunassa ikäänkuin pesee pois edellisen vuoden ja sen jälkeen on raikkaana, puhtaana ja valmiina ottamaan vastaan uuden.

Uusi vuosi on usein täynnä lupauksia, päätöksiä, vannotaan monen asian muuttuvan. Lopulta mikään ei kuitenkaan muutu ja muutaman kuukauden(viikon, päivän..) kuluttua kaikki on palannut takaisin samoihin tapoihin.

Päättämällä tietoisesti on vaikea muuttaa mitään pysyvästi. Pysyvät muutokset tulevat syvemmältä, päättämättä, tahtomatta, kevyesti ja luonnostaan. Vuosi 2018 voisikin alkaa sillä, että päästää irti tahtomisesta ja katsoo mitä jää jäljelle. Jos omassa elämässä on paljon mistä ei pidä, mitä tälle voisi tehdä? Vastausta tähän voi olla vaikea löytää blogeista tai hyvinvointilehtien vinkkipalstoilta. Me suomalaiset olemme metsäkansaa ja meillä on suuri kunnia asua metsien maassa. Metsä on viisas, sieltä on hyvä hakea vastauksia, ja vaikka ei vastauksia saisikaan, tulet varmasti takaisin rennompana!1

1)https://yle.fi/uutiset/3-5327738

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *