Kuumakivihieronta

Posted on Posted in hieronta

Hoitavaa lämpöä kivistä

Hieronta on yksi vanhimmista ja luonnollisimmista tavoista ihmiselle hoitaa toista. Kuumien ja kylmien kivien käytöllä hieronnan tukena on jopa tuhansien vuosien perinteet itämaisessa lääketieteessä.

Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia kuumassa vedessä lämmenneitä luonnon ja basalttikiviä. Hieronnan ja kivien hitaasti vapauttaman lämmön yhdistelmä on todella rentouttava, stressiä laukaiseva sekä rauhoittava.

Kuumakivien antama lämpöhoito rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa aktivoimalla parasympaattista hermostoa, lievittää kipua sekä rentouttaa lihaksia ja tehostaa veri- ja imunestekiertoa sekä aineenvaihduntaa. Kivien lämpö rentouttaa kudoksia ja näin vaikutukset saadaan jopa 3 cm syvyyteen asti. Luonnonkivien mineraalit myös hoitavat ja ravitsevat ihoa ja lämpö tehostaa elimistön omien puolustusmekanismien toimintaa.

Kuumakivihieronta sopii  kaikille, mutta jos olet raskaana, sinulla on diabetes tai muuten alentunut ihon tuntokyky, sydänsairaus, suonikohjuja tai hyvin ohut iho, on hyvä konsultoida hierojaa ennen hoidon varaamista.

Kivien ja lämmön avulla tehtävästä hieronnasta voi kirjoitella vaikka kuinka, mutta oikeasti se on jotain joka pitää vain kokea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *