Tee-se-itse- päähieronta

Posted on Posted in hieronta, Joulu, Nivelet

Rentoa oloa päästä varpaisiin

Mikään ei virkistä ja rentouta kuten hellä päähieronta. Verenkierto niska-hartia-pääalueella vilkastuu ja näin myös kuona-aineiden poistuminen tehostuu, jättäen virkistyneen, mutta samalla rentoutuneen olon. Säännöllinen päähieronta parantaa stressinsietokykyä sekä unenlaatua. Hyödyistä voisi tehdä listaa loputtomiin, mutta parasta on kokea itse vaikutukset!

 

Katso ohjeet, miten voit helliä lastenhierontapääitseäsi tai lähimmäistäsi muutaman minuutin päähieronnalla. Tämä päähieronta sopii niin arkeen kuin juhlaan ja on helppo toteuttaa vaikka kesken työpäivän.

Päähieronta on myös oiva tapa aloittaa aamu!

Nyt joulun kunniaksi ohjeet löytyvät Lasirlan youtube-kanavalta, jota kannattaa jäädä seuraamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *